Beweeg Trefpunt voor mantelzorgers en hun zorgvrager

Sporten en bewegen is leuk en ontspannend. Maar … ik heb helemaal geen tijd om te sporten, denkt u misschien, omdat uw vrije tijd schaars is. U hebt het druk met zorgen dat alles zo goed mogelijk loopt en dat lukt net. U zou wel graag willen sporten, maar hoe zou dat moeten?

Data 2018

Om u te ondersteunen biedt het Beweeg Trefpunt Borne twee keer per maand een beweeg en sportactiviteit. U bent vanaf maart van harte welkom met of zonder uw zorgvrager op elke 2e donderdagmiddag (14:00 – 16:00) en elke 4e dinsdagochtend (10:00 – 12:00) in het Sportcafé ’t Wooldrik:

  • Do 8 maart
  • Di 27 maart
  • Do 12 april
  • Di 24 april
  • (Do 10 mei vervalt ivm Hemelvaartsdag)
  • Di 22 mei
  • Do 14 juni
  • Di 26 juni

Samen met de buurtsportcoach

In het Sportcafé ’t Wooldrik kunt u vanaf maart 2018 twee keer per maand gratis deelnemen aan een beweeg- en sportactiviteit. Na de koffie en informatie wordt de groep in tweeën gesplitst en is er een beweegactiviteit. Daarnaast kunt u in gesprek met de buurtsportcoach. Zij kan u vertellen welke mogelijkheden er in Borne zijn en met u meedenken in uw persoonlijke situatie. Samen kunt u ontdekken wat u zou willen.

Is het vervoer een probleem voor u? Neem dan contact op, dan denken we mee in een oplossing.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Pigge, buurtsportcoach, 074 – 265 8553. Of mail bornesport@borne.nl